top of page
  • Foto van schrijverAdmin

Sanne & Emar | Trouwen bij Lodge at the Lake in Zoetermeer

Bijgewerkt op: 2 mrt. 2022

24 juli 2021


De bruiloft van Sanne & Emar heeft plaatsgevonden bij Lodge at the Lake in Zoetermeer en wij mochten de bruidsfotografie voor hun prachtige bruiloft verzorgen.

Vaak is het zo dat de bruid en de bruidegom zich in de ochtend op twee verschillende locaties bevinden. Niet bij de bruiloft van Sanne & Emar. Zij hadden besloten om het gewoon bij zich thuis in hun prachtige huis in Zoetermeer te doen. Voor mij als bruidsfotograaf was dit natuurlijk ontzettend handig. Het gaf mij wat extra tijd om mooie detailfoto's van bijvoorbeeld de schitterende bruidsjurk, de trouwringen en het boeket te maken. Ook kon ik wat nauwer met mijn collega samenwerken en wisten wij alle momenten perfect vast te leggen. De serre waar de bruid zich ging voorbereiden was een prachtige, ruime plek met perfecte lichtinval, een droom voor elke bruidsfotograaf! Hieronder zien jullie een aantal trouwfoto's van de voorbereidingen.

Na het aankleden ging de bruidegom met het boeket en zijn ouders in de achtertuin op zijn bruid wachten voor de First Look. Dit leverde echt prachtige bruidsfoto's op. Samen met haar moeder liep de bruid het trappetje naar de achtertuin naar beneden terwijl de moeder de jurk omhoog hield.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page