top of page
bruidsfotograaf-philipp-2kopie.jpg

Philipp Sokolean

Bruidsfotograaf

Hallo en welkom op mijn website, 'First Look Fotografie'.

Mijn naam is Philipp en ik ben bruidsfotograaf. Voordat ik mijn passie voor het fotograferen heb ontdekt ben ik jarenlang als trouwvideograaf bezig geweest. Met meer dan 100 trouwfilms op mijn naam leek het mij een goed moment om eens wat anders te proberen, namelijk bruidsfotografie.

Ik maak artistieke foto's met een goed oog voor lichtinval, detail en emoties. Ik vind het belangrijk om de essentie van elke bruiloft zo goed mogelijk in beeld te brengen zonder dat ik op een storende manier opval, want een goede bruidsfotograaf hoort nu eenmaal 'onzichtbaar' te zijn!

 

Klinkt goed? Neem dan snel contact met mij op voor het inplannen van een, geheel gratis en vrijblijvend, kennismakingsgesprek en wie weet, mag ik jullie grote dag als bruidsfotograaf bezoeken.

Wat zeggen anderen over mij?

"Philipp is een rustige, professionele en tegelijkertijd bescheiden fotograaf - zeker als je iemand bent die het spannend vindt om gefotografeerd te worden of niet makkelijk in het middelpunt van belangstelling staat, dan is Philipp echt de man voor jullie dag. Onopvallend, aardig, rustgevend gaat hij te werk en hij neemt in het voortrajact ook echt de tijd om jullie wensen door te spreken en ook om advies te geven en vragen te beantwoorden. Zijn mede-fotograaf is ook gezellig om erbij te hebben, eerlijk en met heerlijk droge humor. We lachen nog steeds om sommige uitspraken van hem. Natuurlijk mag het resultaat mag er ook zijn, heel professioneel en iets om de rest van ons leven mee te doen."

- Angela & Luuk

bottom of page